Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-05-02@13:34:37 GMT

◄ حل معضل ترافیک با نسخه بی‌ آر تی

تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۷۲۳۰۵

◄ حل معضل ترافیک با نسخه بی‌ آر تی

تین نیوز

مدیرکل امور اجرایی ترافیک معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان، توسعه حمل‌ونقل ریلی را زمان‌بر و هزینه‌بر دانست و گفت: با بودجه‌های فعلی نمی‌توانیم ظرف مدت کوتاهی معضل ترافیک اصفهان را حل کنیم، اما با توسعه خطوط بی آر تی(BRT) می‌توانیم با هزینه و زمان کمتر، دسترسی شهروندان به حمل‌ونقل عمومی را تسهیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز، حمید آقایی با اشاره به پیش‌بینی ۱۱ خط بی آرتی برای اصفهان، اظهار کرد: با اجرای این خطوط شهروندان دسترسی راحتی به حمل‌ونقل عمومی پیدا می‌کنند و در بررسی‌هایی که مشاور پیش‌ازاین انجام داده بود، شهروندان می‌توانند ظرف ۱۰ تا ۱۲ دقیقه به اتوبوس دسترسی پیدا کنند.

وی با اشاره به اجرای خط یک بی آر تی اصفهان از پایانه باقوشخانه تا پل زندان، گفت: این خط روزانه حدود ۱۰۰ هزار مسافر جابجا می‌کند. خط دوم از میدان قدس تا میدان جمهوری است که حدفاصل میدان قدس تا بزرگمهر با خط اول هم‌پوشانی دارد. خط سوم نیز در خیابان جی حدفاصل پایانه ارغوانیه تا میدان احمدآباد راه‌اندازی شده و از احمدآباد تا پایانه خرم تغییر مقطع عرضی در خیابان‌ها در حال انجام است. در این مسیر خط پرش برای عبور و مرور اتوبوس‌ها پیش‌بینی کرده‌ایم تا بتوانیم با ایستگاه‌هایی که در طول مسیر پیش‌بینی کرده‌ایم سرفاصله اتوبوس‌ها را تنظیم کنیم.

مدیرکل امور اجرایی ترافیک معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان با بیان اینکه خط چهارم بی آر تی در خیابان هشت بهشت غربی و شرقی اجرا می‌شود، تصریح کرد: این خط از خیابان علامه امینی شروع می‌شود و انتهای آن به میدان امام حسین(ع) و سپس به خیابان شیخ بهایی و آتشگاه می‌رسد که تا سه راه درچه را پوشش می‌دهد، یعنی خط شرقی غربی بسیار خوبی است که سعی می‌کنیم این خط را تا اواسط تیرماه امسال راه‌اندازی کنیم و در اختیار مردم قرار دهیم. فعلاً این خط جزو اولویت‌های ماست که قسمت آتشگاه هنوز انجام نشده و در برنامه راه‌اندازی است.

وی گفت: خط بعدی بی آر تی در خیابان پروین حدفاصل میدان لاله، خیابان پروین، لاهور، حمزه، مشتاق دوم و انتهای آن پایانه آبشار است. این خط هم‌اکنون در دستور کار است و تا یک ماه و نیم آینده عملیات اجرایی آن شروع می‌شود و این خط را هم در اختیار مردم و شهروندان قرار می‌دهیم.

آقایی با بیان اینکه بر اساس مطالعات انجام شده بهترین راه برای رها شدن از معضل ترافیک شهرها، توسعه حمل‌ونقل عمومی است، تأکید کرد: تنها راه‌حل این است که سهم خودروهای شخصی را کم کنیم، چون هر ماشین یک و نیم سرنشین را جابجا می‌کند و اگر بتوانیم این سهم را به حمل‌ونقل عمومی و اتوبوس با ۴۰ نفر بدهیم به همان میزان تردد خودروی شخصی را کم خواهیم کرد.

وی در پاسخ به اینکه شبکه معابر ما جوابگوی توسعه خطوط بی آر تی هست یا خیر، گفت: باید ببینیم اولویت را به چه چیزی می‌دهیم؛ اگر اولویت را به خودروهای شخصی بدهیم و خودرو محور باشیم باید دست به ترکیب خیابان‌ها نزنیم، اما اگر بخواهیم اولویت را به حمل‌ونقل عمومی بدهیم باید بخشی از عرض خیابان را بگیریم تا اتوبوس با یک زمان‌بندی مناسب به مردم خدمات بدهد. این کار مستلزم این است که یک خط از خیابان بگیریم و به اتوبوس اختصاص دهیم، اما اگر این خط را نگیریم و اتوبوس هم‌زمان با ماشین‌ها حرکت می‌کنند در ترافیک می‌ماند و مردم هم در ایستگاه‌ها منتظر می‌مانند.

مدیرکل امور اجرایی ترافیک معاونت حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری اصفهان در مورد تردد خودروهای شخصی در خطوط بی آر تی نیز گفت: اوایل در خط یک بی آر تی ماشین‌های زیادی تردد می‌کردند، اما الان کمتر شده و دوربین‌های مرکز کنترل ترافیک نیز فعال‌اند. جریمه عبور از خط بی آر تی نیز ۸۰ هزار تومان است و برنامه داریم با فعال کردن دوربین‌های ثبت تخلف از مسیرهای بی آرتی، جلوی این تخلف را بگیریم.

وی با تأکید بر اینکه اگر بخواهیم به سمت حمل‌ونقل ریلی برویم زمان‌بر و هزینه‌بر است و با این بودجه‌ها نمی‌توانیم ظرف مدت کوتاهی به هدفمان برسیم، تصریح کرد: با توسعه خطوط بی آر تی هم هزینه‌ها کمتر است و هم راحت‌تر و با زمان کمتری می‌توانیم این خطوط را راه‌اندازی کنیم. تردد با اتوبوس برای مردم نیز راحت‌تر از رفتن به فضای زیر زمین است و درعین‌حال می‌توانند از منظر و سیمای نیز استفاده کنند.

آقایی در خاتمه خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات کنونی ما کم شدن تولیدات و تنوع اتوبوس‌ها است، اما باوجود افزایش قیمت وحشتناک اتوبوس، شهرداری اصفهان تمام هم‌وغم خود را برای خریداری اتوبوس به‌کار گرفته است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ترافیک تین اتوبوس خودرو کنترل ترافیک حمل ونقل عمومی اصفهان حمل ونقل عمومی شهرداری اصفهان خطوط بی آر تی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۲۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • تحقق شعار سال در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان اصفهان
  • کمبود پارکینگ و نبود ناوگان حمل ونقل عمومی از مشکلات ایجاد ترافیک در سنندج
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهر مشهد
  • نقش حمل‌ونقل عمومی در کاهش ترافیک کلان‌شهرها
  • ۱۹ سامانه جدید ثبت تخلف سرعت در اهواز فعال می‌شود
  • هوشمندسازی ۴ پارکینگ هسته مرکزی شهر قم
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • «شهرگاه» فرصتی برای هم‌اندیشی دانشگاه و مدیریت شهری است
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود