Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، روابط عمومی شورای اسلامی شهر اصفهان روز چهارشنبه به نقل از محمدرضا فلاح افزود: بر اساس قول مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی اصفهان با تأمین این مبلغ تا نیمه دوم سال بخشی از اتوبوس‌های فرسوده نوسازی و وارد ناوگان خواهند شد.

وی اضافه کرد: حداقل یک هزار و ۲۰۰ دستگاه اتوبوس باید به صورت روزانه در خطوط مختلف اتوبوسرانی شهر فعال باشد اما در حال حاضر فرسودگی و خرابی اتوبوس‌ها حدود ۷۰۰ دستگاه در حال خدمت‌رسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو شورای شهر اصفهان خاطرنشان کرد: به دلایل مختلف وضعیت حمل و نقل در اصفهان مطلوب نیست؛ ناوگان حمل و نقل عمومی باید سریع، امن و با کیفیت خدمات‌رسانی کند و ما به عنوان نمایندگان مردم در شورا از خدمات کنونی رضایت لازم را نداریم.

فلاح با اشاره به قیمت بالای اتوبوس‌ و عمر بالغ بر ۱۰ سال ناوگان اتوبوسرانی اصفهان تصریح کرد: شهرداری‌ها توان خرید اتوبوس را ندارند بنابراین اگر دولت به کمک شهرداری‌ها نیاید در آینده با مشکل روبرو می‌شویم. 

وی با بیان اینکه یکی از اهداف مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل پاک، توسعه خطوط قطار شهری است، اضافه کرد: این وسیله نقلیه می‌تواند بخشی از آلودگی هوا را در شهر اصفهان کاهش دهد؛ در همه ادوار مدیریت شهری نسبت به این امر توجه شده و در این دوره از شورای شهر نیز به توسعه و تجهیز مترو اهتمام داریم.

وی با بیان اینکه درصدد برطرف کردن نواقص خط یک و تکمیل خط دوی مترو هستیم، گفت: عملیات این خط شروع شده است و نزدیک به ۱۳ ایستگاه در حال فعالیت هستند، قرار است یکی از شرکت‌های معتبر خصوصی حوزه حمل و نقل برای تکمیل این خط مشارکت کند که در این صورت تا چهار سال آینده شاهد بهره‌برداری از خط دوی مترو خواهیم بود.

رییس کمیسیون حمل و نقل و هوشمندسازی شورای اسلامی شهر اصفهان بیان کرد:  حدود ۸۰ هزار نفر توسط قطار شهری اصفهان، ۳۰۰ هزار نفر توسط اتوبوسرانی و ۲۵۰ هزار نفر توسط تاکسیرانی در شهر تردد می‌کنند.

وی ادامه داد: به علت اینکه در شهر اصفهان خط دو و سه متروی فعال نیست، نواقصی را در حوزه حمل و نقل شاهد هستیم که می‌طلبد هرچه سریع‌تر این دو خط به بهره برداری برسد. تکمیل خطوط مترو در اصفهان می‌تواند سبب جذب گردشگران داخلی و خارجی شود.

فلاح با بیان اینکه کمبود منابع مالی و تاریخی بودن اصفهان از عوامل تأخیر در روند احداث خطوط مترو در این شهر است، گفت: در این زمینه علاوه بر اعتبارسنجی باید هماهنگی‌های لازم با متولیان میراث فرهنگی نیز داشته باشیم. امسال یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه تصویب شد تا شهرداری در این راستا برای تأمین اوراق مشارکت قدم بردارد و به سمت تکمیل خطوط دیگر مترو برویم. 

وی بیان کرد: به دنبال کاهش سر فاصله حرکت اتوبوس‌ها در خطوط مختلف هستیم، همچنین در سال جاری ۱۷۳ دستگاه اتوبوس نو قرار است خریده شود و علاوه بر این نوسازی ناوگان را در دستور کار داریم که با تحقق این دو موضوع در همه خطوط سرفاصله‌ها کاهش پیدا می‌کند.

این عضو شورا گفت: در شورای شهر موضوعی مبنی بر قرار دادن مینی بوس و میدل باس در خیابان‌هایی که تقاضای تردد در آن‌ها کمتر است مطرح شده است. امیدواریم در خیابان‌های کمکی و در برخی شهرک‌ها این اقدام صورت گیرد تا در کنار خطوط اتوبوسرانی گامی در جهت حمل و نقل آسان و امن شهروندان برداریم.

وی ادامه داد: به شهروندان تعهد دادیم که با جدیت در راستای توسعه خطوط مترو، نوسازی اتوبوسرانی و کیفی سازی تاکسیرانی در شهر قدم برداریم. در این میان هم باید توجه ویژه‌ای به کارکنان این ناوگان و رانندگان داشته باشیم، زیرا اگر آن‌ها به درآمد مکفی و رفاه برسند با انگیزه بیشتری به شهروندان خدمت می‌کنند.

کلانشهر اصفهان افزون بر ۲ میلیون نفر جمعیت و ۱۵ منطقه شهرداری دارد.

برچسب‌ها شهرداری اصفهان اصفهان حمل و نقل عمومی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان اصفهان حمل و نقل عمومی شهرداری اصفهان اصفهان حمل و نقل عمومی شهر اصفهان حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۳۱۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • تمهیدات اتوبوسرانی برای مسابقه فوتبال بین پرسپولیس و سپاهان
  • (تصاویر) ناوگان جدید اتوبوسرانی تهران
  • انعقاد تفاهم‌نامه تأمین ناوگان اتوبوسرانی مشهد