Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: روز پانزدهم اسفندماه یک‌دستگاه اتوبوس برقی بر اساس یک تفاهم‌نامه وارد اصفهان شد و قرار است شهرداری مطالعاتی در زمینه روش سرمایه‌گذاری و استفاده از آنها را در خطوط آغاز کند.

حسین حق‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اتوبوس‌های برقی از شرکت‌های داخلی خریداری و به مرور در خطوط مرکزی شهر جایگزین خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطر نشان کرد: در بودجه سال ۱۴۰۱ برای خرید و استفاده از اتوبوس‌های برقی اعتباراتی در نظر گرفته شده و امیدواریم در سال‌های آینده نیز استفاده از این اتوبوس‌ها در اصفهان افزایش یابد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با بیان این‌که یکی از محاسن اتوبوس برقی تکنولوژی به‌روز آن است، ادامه داد: طول اتوبوس برقی که وارد اصفهان شده است، ۱۲ متر و با بیشینه بار مجاز ۱۹ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم است که مجهز به سه در، ترمز بادی، درهای بادی و فرمان هیدرولیکی به شکل کف کوتاه و دارای رمپ ویژه ویلچر است.

وی افزود: از دیگر ویژگی‌های اتوبوس برقی اصفهان، سیستم اعلام حریق، باز شدن اتوماتیک درها در هنگام قرارگیری مسافر بین آنها، بسته شدن درها در سرعت‌های بالاتر از پنج کیلومتر بر ساعت، سیستم هشدار صوتی (AVAS) برای جلب توجه عابران پیاده و سایر رانندگان است که از مدرن‌ترین و به‌روزترین تکنولوژی‌های اتوبوس در دنیا محسوب می‌شود.

حق‌شناس با بیان این‌که این اتوبوس الکتریکی با یک بار شارژ قادر به طی مسافتی حدود ۳۰۰ کیلومتر است، افزود: زمان لازم برای شارژ پک باتری ۳۱۸ کیلوواتی با حداکثر توان ۱۰۰ کیلووات، در حدود سه تا پنج ساعت است.

وی گفت: قرار است در مدت حضور اتوبوس برقی در شهر اصفهان (از پانزدهم تا نوزدهم اسفندماه) در خصوص مسیرهای ممکن تردد، مکان‌یابی ایستگاه‌های شارژ و نظام بهره‌برداری، مطالعات میدانی انجام شود و شهرداری مطالعاتی در زمینه روش سرمایه‌گذاری و استفاده از آنها را در خطوط آغاز کند.

کد خبر 560285

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرداری اصفهان اصفهان شهر اصفهان حمل و نقل عمومي حمل و نقل حمل و نقل پاک معاون حمل و نقل شهرداری اصفهان حمل و نقل شهري ناوگان حمل و نقل حمل و نقل هوشمند حمل و نقل عمومی توسعه حمل و نقل عمومی ناوگان حمل و نقل شهری معاونت حمل و نقل معاون حمل و نقل ترافیک شهردار اتوبوس برقی اتوبوس برقی در اصفهان بودجه 1401 بودجه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق اتوبوس برقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۴۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد
  • اعلام آمادگی برای کمک به خرید اتوبوس‌های برقی شهر بجنورد
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • «خودروی برقی» راه‌حلی بدون جایگزین
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان