Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیراحمد زندآور در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به سابقه تاریخی یک دهه اتوبوس تندرو در کلانشهر اصفهان اظهار داشت: با توجه به رضایتمندی شهروندان و طی مطالعات انجام شده توسط دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه اصفهان خطوط جدید بی آرتی در هسته مرکزی شهر و مناطق پرتردد توسعه پیدا می‌کند.

وی افزود: توسعه خطوط بی آرتی در کلانشهر اصفهان بر اساس برنامه معاونت حمل و نقل ترافیک شهرداری اصفهان که به استناد مطالعات حمل و نقل ترافیک که در سال ۹۱ توسط دانشگاه‌های صنعتی و اصفهان انجام شده است و برون داد آن تحت عنوان برنامه پنج ساله از طرف وزارت کشور پذیرفته شده است، تعیین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه زیرساخت‌های مترو و خطوط بی آرتی بر مبنای اوراق مشارکت تعریف می‌شود، افزود: خط اتوبوس تندرو هشت بهشت هم بر اساس نتایج مطالعات انجام شده و مورد تأیید وزارت کشور جانمایی شده که از منطقه ۴ شهرداری آغاز می‌شود و پس از عبور از مناطق ۳ و یک شهرداری اصفهان به بلوار آتشگاه در منطقه ۹ ختم می‌شود.

وی با بیان اینکه مسیر در حال احداث اتوبوس تندرو هشت بهشت با ۱۰ ایستگاه با طول سه کیلومتر تعبیه شده است، تصریح کرد: ۵ ایستگاه در منطقه ۳ و ۵ ایستگاه هم در منطقه ۴ شهرداری احداث خواهد شد.

زندآور با اشاره به پیش بینی اعتبار ۷ میلیارد تومانی برای احداث سامانه خط تندرو خیابان هشت بهشت که بخشی از مسیر بی آر تی هشت بهشت-آتشگاه است، گفت: احداث مسیر بی آرتی هشت بهشت از شهریور سال گذشته آغاز شده است که در طراحی خطوط جدید بی آرتی شاخص‌هایی نظیر فضای ایمن برای تردد اتوبوس، جلوگیری از رفت و آمد عابران پیاده و راکبان موتورسیکلت و بهره گیری از دوربین‌های هوشمند و مکانیزه در نظر گرفته شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه معابر شهری برای خطوط بی آر تی طراحی نشده است، توسعه زیرساخت‌های آن با دشواری‌های بسیاری همراه است که صبوری ساکنان مناطق را می‌طلبد.

رئیس کمیسیون حمل و نقل و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان با بیان اینکه برای احداث چهارمین خط بی آرتی در کلانشهر اصفهان از روش بتونی استفاده شده است، تصریح کرد: رمپ های افراد دارای معلولیت دراین خط الزامی شده است.

وی بیان داشت: اولویت دهی به تردد اتوبوس‌ها، کاهش زمان سفر، کاهش زمان انتظار مسافران، افزایش رضایت مسافران از مزایای احداث و توسعه چهارمین خط اتوبوس تندور در کلانشهر اصفهان است.

زندآور کند شدن میزان پیشرفت احداث بی آر تی در خیابان هشت بهشت را به مسائل مالی مربوط دانست و گفت: به دلیل مشکلات عدم پرداخت مطالبات پیمانکار مربوطه و مشکلات مالی توسعه خطوط بی آرتی در خیابان هشت بهشت کند پیش می‌رود و مسائلی را پدید آورده است.

وی افزود: امیدواریم با رفع مسائل مالی این پروژه عظیم شتاب بیشتری به خود بگیرد.

کد خبر 5006603

منبع: مهر

کلیدواژه: بی آر تی اتوبوس محرم 99 ویروس کرونا هفته دولت ماه محرم مراسم عزاداری شیراز بوشهر آمار کرونا شیوع کرونا شهرکرد گرگان کرمانشاه آزادگان جنگ تحمیلی ستاد ملی مقابله با کرونا کلانشهر اصفهان بی آرتی حمل و نقل هشت بهشت خطوط بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۷۰۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد

بابک رستم‌پور شهردار مهاباد امروز در حاشیه آیین کلنگ‌زنی طرح عمران شهری، گفت: این کمربندی از آپارتمان‌های ۴۸۰ واحدی فجر تا شهرک‌فجر به طول ۷۰۰ متر، از آن محل به میدان دانشگاه پیام‌نور به طول هزار متر و از شهرک‌فجر نیز به شهرک کارمندان به طول هزار و ۵۰۰ متر پیش‌بینی شده است.

وی با بیان اینکه طرح‌های در دست اقدام در راستای آسیب‌شناسی شهری و ارزیابی توسعه فیزیکی در دستور کار قرار دارد، افزود: احداث کمربندی در مناطق مختلف شهری با هدف ایجاد مسیر تردد راحت به شهرک‌ها و مناطق انبوه‌سازی در حال انجام است.

حسن عباسی فرماندار مهاباد هم ضمن قدردانی از اقدامات شهرداری در توسعه عمران شهری گفت: این طرح ضمن کاهش بار ترافیکی از هسته مرکزی شهری موجب رفاه و راحتی بیشتر شهروندان در تردد‌ها خواهد شد.

وی یادآور شد: دستگاه‌های خدمات‌رسان نیز باید در مرحله اولیه این طرح‌ها نسبت به تکمیل زیرساخت‌های خود برای جلوگیری از حفاری دوباره و هزینه مجدد اقدامات لازم را انجام دهند.

مهاباد با ۲۶۰ هزار نفر جمعیت یکی از شهر‌های جنوب آذربایجان‌غربی بوده که ترافیک‌شهری در آن همواره اعتراض شهروندان را به دنبال داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • شهرداری اصفهان بهترین مشتری دانش‌بنیان‌ها است/نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان مسئله‌محور باشد
  • زاکانی در جواب انتقاد‌ها از خرید تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها از یک شرکت ساختمانی چینی: منتقدین دقت ندارند؛ این شرکت تامین کننده مالی است / تامین کننده خط ۱، ۲ و ۳ مترو هم یک بخش نظامی چین است / وزارت صمت می‌گفت امکان ندارد به شما خودرو بدهند، چون فقط به کشور‌های
  • احداث ۲۷ شهر جدید در نقاط ساحلی
  • برنامه ناوگان ملی کشتیرانی برای توسعه بار صادراتی به آفریقا
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • توسعه شرق کشور در گرو حل مسائل مشترک استان های شرقی
  • جزئیات جدید از ماجرای دستگیری زنجیر کش بی آرتی