Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-02@00:56:38 GMT

تعداد خطوط اتوبوسرانی کلانشهر اصفهان افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۳۴۵۴۰

تعداد خطوط اتوبوسرانی کلانشهر اصفهان افزایش یافت

اتوبوسرانی کلانشهر اصفهان از شانزدهم فروردین امسال با حدود یک سوم ظرفیت خود یعنی ۲۷ خط به شهروندان خدمات‌رسانی می‌کرد.

حمید رضا دافعیان روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به مصوبه ستاد ملی پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا مبنی بر فعالیت برخی مشاغل و اداره‌ها از بیست و سوم فروردین، ۱۱ خط به تعداد خطوط اتوبوسرانی فعال کلانشهر اصفهان اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این کار با توجه به دستور ویژه شهردار اصفهان و همچنین افزایش احتمالی تعداد مسافران به‌دلیل حضور تعدادی از شهروندان در محل کار یا مراکز درمانی انجام شد.

دافعیان به دستور شهردار اصفهان مبنی بر افزایش خطوط اتوبوسرانی در صورت اعلام نیاز اشاره و تصریح کرد: در این هفته که مسئولان توصیه می کردند شهروندان به خاطر حفظ سلامتی خود و به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در خانه بمانند در ساعت‌های پیک مسافر تقریبا نزدیک ظهر شاهد تجمیع مسافر در برخی خطوط بودیم که با دستور مدیر عامل شرکت این موضوع بررسی و تصمیم به افزایش تعداد اتوبوس در هفته آینده گرفته شد.
قدرت‌الله نوروزی شهردار اصفهان پیش از این در یادداشتی اظهار داشت: "بر اساس دستور ویژه مقرر شد در اسرع وقت، وضعیت ازدحام در اتوبوس‌های اصفهان بررسی و در صورت اعلام نیاز، افزایش ظرفیت در خطوط مشخص صورت گیرد. در حال حاضر، تعداد خطوط در حد ضرورت محدود شده و ۳۰ درصد ناوگان فعال است اما بخشی از شهروندان ملزم به حضور در محل کار و یا مراکز درمانی هستند".

 مدیر روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی اصفهان خاطرنشان کرد: با فعال سازی خطوط جدید تقریبا بیشتر مناطق شهر اصفهان از جمله محله حصه، بیمارستان غرضی، ملک شهر، رباط، شهرک شهید منتظری، امام خمینی، راه آهن، صفه، جوی آباد، هشت بهشت، خوراسگان، شهرک آزادگان، محتشم کاشانی، برازنده و پروین پوشش داده می‌شود.

وی با بیان اینکه در این هفته بیشتر مسافران خطوط اتوبوسرانی اصفهان از شاغلان اداره‌ها بودند، تاکید کرد: ️در روزهای تعطیل تا پایان فروردین هیچ سرویس دهی در خطوط اتوبوسرانی این کلانشهر انجام نمی‌شود.

دافعیان به دستور استفاده از ناوگان اتوبوسرانی ویژه مسافران و رانندگان برای مبارزه با بیماری کرونا اشاره و اضافه کرد: این دستور عمل در حال آماده سازی و نصب و توزیع در اتوبوس‌ها و پایانه های مسافربری است تا اطلاع رسانی لازم درباره آن شود و لازمه تحقق آن همکاری مردم و همه دستگاه‌های اجرایی است.

از جمله مفاد این دستور عمل می‌توان به اجتناب از دریافت و پرداخت وجه نقد، قرارگیری مسافران در هر ردیف به گونه‌ای که حداقل یک متر از هم فاصله داشته باشند و استفاده از دستکش و ماسک اشاره کرد.

ناوگان اتوبوسرانی کلانشهر اصفهان حدود یکهزار دستگاه اتوبوس با میانگین سنی ۱۰ سال دارد و روزانه (در شرایط عادی) به طور متوسط ۶۰۰ هزار مسافر را جابه‌جا می کند.

درحالیکه سرویس های اتوبوسرانی اصفهان در روزهایی که طرح فاصله گذاری اجتماعی با هدف پیشگیری از شیوع بیماری کرونا اجرا می شود با ظرفیت محدود فعالیت می کند، قطار شهری اصفهان همچنان تعطیل است.

خط یک قطار شهری اصفهان از روز شنبه بیست و چهارم اسفند سال گذشته با توجه به شیوع ویروس کرونا تعطیل شد.

کلانشهر اصفهان، مرکز استان اصفهان دارای حدود ۲ میلیون نفر جمعیت است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا اصفهان امام خمینی بیمارستان مدیر روابط عمومی همه دستگاه های اجرایی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی خطوط اتوبوسرانی کلانشهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۳۴۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت

مدیرعامل هلدینگ پتروفرهنگ با قدردانی از عملکرد تولید و فروش، سودآوری، استانداردسازی فعالیت‌ها، سازماندهی نیروی انسانی و انجام اقدام‌های نو و تحول‌آفرین پتروشیمی سبلان گفت: تولید پتروشیمی سبلان از یکم شهریورماه پارسال تا پایان فروردین‌ماه امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۶۹ درصد افزایش داشته است.

به گزارش شانا به نقل از هلدینگ پتروفرهنگ، جواد زارع‌پور در نشست ارزیابی عملکرد شرکت صنایع پتروشیمی سبلان بیان کرد: پتروشیمی سبلان از یکم شهریورماه سال ۱۴۰۲ تا پایان فروردین‌ماه امسال نزدیک به ۷۰۰ هزار تن متانول کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۹ درصد افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه شرکت صنایع پتروشیمی سبلان با تلاش مجموعه کارکنان در سطوح مختلف وارد سود عملیاتی شده است، تأکید کرد: افزایش سوددهی به‌عنوان مهم‌ترین اولویت باید در دستور کار شرکت‌های تولیدی باشد و به این منظور ملزم به ارائه گزارش به‌طور مستمر هستند.

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره هلدینگ پتروفرهنگ خواستار کاهش هزینه تمام‌شده تولید و افزایش سودآوری از سوی مدیران ارشد شرکت‌ها شد و اظهار کرد: برای توسعه بازار فروش محصول، برنامه‌های مدونی در دستور کار داریم که امیدوارم به سرانجام برسند.

دیگر خبرها

  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • دستور روسیه برای افزایش تولید تسلیحات
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • هوای هشت منطقه کلانشهر مشهد پاک است
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • تولید متانول سبلان ۶۹درصد افزایش یافت
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت