Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@00:59:25 GMT

خطوط تندرو برای نیاز کوتاه مدت مردم احداث می‌شود‌

تاریخ انتشار: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۱۶۸۷۸۸

خطوط تندرو برای نیاز کوتاه مدت مردم احداث می‌شود‌

شهردار اصفهان گفت: خطوط تندرو برای نیاز کوتاه مدت (۵ ساله) مردم احداث می‌شود و با راه اندازی کامل مترو خطوط تندرو کمرنگ شده و جای خود را به تراموا و قطار شهری می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی جمالی نژاد ظهر امروز در حاشیه افتتاح نخستین سامانه هوشمند اتوبوس تندرو در اصفهان در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه سال گذشته وعده دادیم که ناوگان اتوبوسرانی شهر اصفهان را جوان کنیم و متوسط سن این ناوگان که 8 الی 9 سال است را به 4 الی 5 سال تبدیل کنیم، اظهار داشت: خوشبختانه از وعده افزایش 800 دستگاه به ناوگان حمل و نقل عمومی تاکنون 200 دستگاه اتوبوس به این ناوگان اضافه شده و در سال جاری هم تعداد باقی مانده اضافه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اتوبوس‌های خریداری شده یورو 4 و 5 هستند و حداقل آلودگی هوا را تولید کرده و فیلتر محیط زیستی دارند از این رو برای شهر اصفهان مناسب و موثر هستند، همچنین بنا به درخواست شهروندان تجهیز این اتوبوس را از مناطق محروم شهر اصفهان آغاز کردیم.

شهردار اصقهان با بیان اینکه امروز نخستین خط هوشمند اتوبوس تندرو (BRT) در اصفهان افتتاح شد، تصریح کرد: آغاز این افتتاح با پنجاه و هفتمین برنامه هر هفته چندین افتتاح رقم خورد و بهره برداری از سامانه اتوبوس تندرو اصفهان صورت گرفت که طول این سامانه از میدان امام علی (ع) تا پایانه شهدای ارغوانیه ادامه دارد، همچنین خط 29 که خیابان ابوریحان و کوی ولی عصر (عج) به بهره برداری رسید و در این راستا اعتباری بالغ بر 400 میلیارد ریال هزینه شده است.

وی ادامه داد: افتتاح نخستین سامانه هوشمند اتوبوس تندرو اصفهان در حالی صورت گرفت که پوشش دهی این سامانه 60 دستگاه اتوبوس بوده و با مدت زمان 3 الی 5 دقیقه به مسافران سرویس‌دهی می‌کند و فاصله متوسط بین ایستگاه‌ها 500 متر است، در فاز نخست این افتتاح 19 ایستگاه در منتهی الیه شرق اصفهان در پایانه ارغوانیه آغاز و نهایتا به میدان امام علی (ع) منتهی می‌شود، همچنین فاز دوم این سامانه از خیابان‌های عبدالرزاق، مسجد سید، نواب صفوی، صمدیه و دانشگاه پیام نور اصفهان در دست اجرا است.

جمالی نژاد به هزینه‌هایی که برای احداث نخستین سامانه هوشمند اتوبوس تندرو شده است اشاره و بیان کرد: برای مسیر سازی 70 میلیارد ریال، آسفالت 48 میلیارد ریال، ایستگاه‌ها 30 میلیارد ریال، پل عابر پیاده 30 میلیارد ریال، دوربین‌های ترافیکی 12 میلیارد ریال و برای ناوگان 190 میلیارد ریال هزینه شده است، همچنین 30 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی با هزینه ای بالغ بر 200 میلیارد ریال اضافه شده است که در مجموع می‌توان گفت 400 میلیارد ریال برای فاز نخست این سامانه هزینه شده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در موازات تکمیل شبکه خطوط بی‌آرتی خطوط 2 و 3 قطار شهری اصفهان و ادامه خط اول و چهارم با سرعت در دست احداث است تا در زمینه شبکه بی آرتی و قطار شهری و تراما در اصفهان شاهد روان سازی خوبی در شهر اصفهان باشیم.

شهردار اصفهان با اشاره به اینکه با تکمیل شبکه بی آرتی نیاز شهروندان به استفاده ازخودروهای شخصی کاهش پیدا می‌کند، افزود: تمام این اقدامات و زیر ساخت‌ها برای جلوگیری از تردد خودروهای تک سرنشین صورت می گیرد تا شاهد آلودگی و ترافیک در اصفهان نباشیم.

وی اظهار داشت: مسیر اتوبوس تندرو میدان امام علی(ع) – پایانه شهدای ارغوانیه نخستین خط هوشمند اتوبوس تندرو در اصفهان است و از دوربین‌های مختلفی در این مسیر استفاده شده و در عین حال برای ارتقای فرهنگ ترافیک در شهر اصفهان این مسیر بدون حفاظ(نرده) است.

جمالی نژاد در پاسخ به این سئوال که اگر هزینه‌هایی که تاکنون صرف قطار شهری شده برای افزایش ناوگان اتوبوسرانی صرف می‌شد بازده بیشتری نداشت؟ گفت: مسئله قطار شهری اصفهان از گذشته‌های دور (حدود 50 سال گذشته) مطرح بوده و تقریبا می‌توان گفت اصفهان نخستین شهری بود که مطالعات قطار شهری را انجام داد که در این مطالعات مجموعه‌ای از اقدامات تراما، خطوط بی‌آرتی و قطار شهری دیده شده است.

وی تصریح کرد: یقینا شهری مانند اصفهان که معابر آن نسبت به دیگر کلان شهرها باریک بوده و شهری تاریخی است و نمی‌توان معابر این شهر را توسعه داد باید به صورت ترکیبی کار کرد و مترو در نقاطی که کمتر تاریخی است تردد داشته باشد تا به روان شدن ترافیک در شهر کمک کند.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: خطوط تندرو برای نیاز کوتاه مدت (5 ساله) مردم احداث می‌شود و با راه اندازی کامل مترو خطوط تندرو کمرنگ شده و جای خود را به تراموا و قطار شهری می‌دهد.

انتهای پیام/

R41346/P1377/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۶۸۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • ضرورت احداث تهران جدید
  • ضعف شدید پیشاهنگی کرج در زیرساخت‌های شهری
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • عملیات اجرایی احداث کمربندی شهر مهاباد آغاز شد
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • آیین بهره‌برداری بیش از ۱۵ پروژه تفریحی و گردشگری در مجتمع گردشگری صفه آغاز شد
  • ۲۱۰۰ اتوبوس در خطوط تهران فعالیت می‌کنند + فیلم